Werkwijze Joosten & Smit

Informatie voor tandartsen

Wanneer u bij Joosten en Smit tandtechniek een werkstuk wilt laten maken, kunt u ons bellen tijdens werkdagen. Wij sturen een koerier die het werk bij u ophaalt en na fabricage ook weer op de afgesproken datum bij u aflevert.

Als u voor het eerst een opdracht voor ons heeft wordt er een afspraak met u gemaakt om uw algemene wensen ten aanzien van tandtechniek te bespreken. Ook dit vinden wij een belangrijk onderdeel van de samenwerking.

Ieder werkstuk wordt goed verpakt en voorzien van een zogenaamde dagnota, waarop de naam van de patiënt, de specificatie van het gemaakte werkstuk en – bij gebruik van zirkonium – het garantiecertificaat staat. Tevens vindt u een gebruiksaanwijzing voor het werkstuk in verband met schoonhouden e.d., bedoeld voor de patiënt. De dagnota wordt niet betaald, u ontvangt één maal per maand een factuur in uw e-mailbox waarop alle dagnota’s vermeld staan. Het is de bedoeling dat deze factuur binnen 15 dagen aan ons betaald wordt.

Bij betaling binnen 10 dagen ontvangt u op de volgende factuur 2% betalingskorting over de betaalde nota.

Wij werken ook met automatische incasso, als u dat wenst. Dan bent u altijd verzekerd van de betalingskorting en heeft u geen omkijken naar de betalingen.